Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ben je op zoek naar een woning in het centrum van Utrecht, met een karakteristieke uitstraling, een ruime woonkamer, 2 goede slaapkamers, met een nette afwerking, veel privacy, een grote inpandige bergruimte en een heerlijke eigen tuin? Kom dan gerust kijken bij dit bijzondere 3 kamer appartement. 

Je woning kopen of verkopen. Het is een grote beslissing die nog jaren invloed heeft op je leven. Dat moet goed dus gaan en eventuele risico’s wil je zo klein mogelijk houden. Je zoekt dus een ervaren makelaar waar je vertrouwen in hebt en die je begeleidt op de manier die je zelf graag wilt.

Kraaijkamp Makelaars is een ondernemend makelaarskantoor, dat meedenkt en haar dienstverlening en beloningssysteem heeft aangepast aan de huidige tijd. Kwaliteit van dienstverlening staat bij ons centraal maar onze benadering is net iets anders dan die van de meeste (klassieke) makelaarskantoren en jouw wensen spelen hier een belangrijke rol in.

Een woning kopen?
Wij zijn er om je te begeleiden bij deze aankoop. Samen zoeken naar een nieuwe woning die helemaal bij jou past. Jouw woonwensen staan hierbij uiteraard centraal. Een goede aankoopmakelaar hoeft per saldo geen geld te kosten. Hij verdient zichzelf (bijna altijd)  terug tijdens  de onderhandeling. Met een aankoopmakelaar aan je zijde kom je bovendien niet snel voor onaangename verrassingen te staan.

Een woning verkopen?
Wij zijn er om je te begeleiden bij deze verkoop. Kraaijkamp Makelaars weet wat de huidige, lastige huizenmarkt nodig heeft. Samen met jou zetten wij de woning op de meest optimale manier in de markt, qua prijs, uitstraling en presentatie. Via ons uitgebreide netwerk en de krachtige uitingen, die alleen een NVM Makelaar kan bieden, selecteren wij kansrijke kandidaten, aan wie we enthousiast over jouw woning vertellen.

Verkopers opgelet: Door onze uitgebreide advertentiepakketten die de verkoop extra kunnen ondersteunen bereiken wij meer potentiele kopers voor uw woning dan de meeste andere makelaarskantoren.

Zoveel makelaar als je zelf wilt
Met meer dan 15 jaar ervaring als makelaar in de regio Utrecht, hebben wij een goed beeld van het woningaanbod in de verschillende wijken. We kunnen je uitstekend adviseren en begeleiden bij het aan- of verkopen van je woning. Wij regelen graag alles voor je maar je kunt er ook voor kiezen een aantal dingen zelf te doen. Daarom hebben we verschillende soorten dienstverlening waarvan er altijd een is die het best bij jou past: zoveel makelaar als je zelf wilt. Welke keuze je ook maakt, je bent altijd verzekerd van onze deskundige begeleiding.

Wij zijn 6 dagen per week geopend en daarnaast ook buiten de gewone kantoortijden bereikbaar. Het contact loopt altijd via één persoon. Dat is wel zo prettig. Via onze website kan je ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen. We informeren je ook graag persoonlijk en geheel vrijblijvend op het moment dat je  voor de keuze staat een makelaar in te schakelen. Bel of mail ons voor een afspraak. We maken graag kennis met je.

Heb je een taxatierapport nodig?   
Een taxatierapport verzorgen wij snel en tegen een scherp tarief. Onze NVM taxatie rapporten worden geaccepteerd door alle banken, overheidsinstellingen, de belastingdienst en rechtbanken. De taxatie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur. Deze staat ingeschreven als Registertaxateur bij de NVM en het NWWI. Dit is belangrijk omdat hypotheekverstrekkers, officiële instanties en andere belanghebbenden dit als voorwaarde stellen. Bij het bepalen van de waarde van de woning, wordt onder meer rekening gehouden met het type woning, de oppervlakte, de locatie en de staat van onderhoud van de woning.

Kraaijkamp Makelaars is actief in een straal van 30 kilometer rondom Utrecht en met name in de plaatsen: Utrecht Stad, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Maarssen Dorp, Maarssenbroek, Breukelen, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Soest, Driebergen Rijsenburg, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Houten en Vianen, inclusief alle (landelijke) gebieden rondom de genoemde plaatsen.